Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun


Assalammualaikum..
Sempena dah hujung tahun ni rasa nak buat Segmen lak. Tujuan Segmen ini diadakan untuk kita semua saling berkenalan, memudahkan kita blogwalking dan sekaligus meningkatkan trafik blog dan menambahkan Follower di blog masing-masing. Jadi tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai yer.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog ini
2- Like Facebook Page Blog ini di Sidebar Jika Sudi.
3- Segmen ini akan tamat pada 30 Disember 2014.
4- Korang hanya copy coding dibawah dan paste kan di ruangan html di blog korang dan tinggalkan link entry korang di ruangan komen kat bawah ni.

tu jer simple kan.. Selamat Bersegmen dan Berblogwalking.
Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
December 25, 2014 at 7:21 AM ×

salam , blogwalking daripada segmen yang sama :

http://macikzkonah.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

Reply
avatar
~GUJIBU~
admin
December 29, 2014 at 6:48 AM ×

hi, sy newbie blog...mintak tunjuk ajar...hehehe...sy dr segmen yg sama...salam perkenalan...done follow awk,jemput singgah blog sy...=)

http://jrmh8890.blogspot.com

Reply
avatar
December 31, 2014 at 1:35 AM ×

hi.. good luck :) dtg bw dari segmen yg sama...

Reply
avatar
BaNu Syah
admin
December 31, 2014 at 1:55 AM ×

Terima Kasih sudi join my segmen. Senarai Peserta dah keluar -> http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html Selamat berblogwalking dan selamat tahun baru.

Reply
avatar
December 31, 2014 at 8:37 PM ×

Datang bw lagi :)

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

Reply
avatar
January 2, 2015 at 3:52 AM ×

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Done follow ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar