New Acer

Assalamualaikum ..

yaaa , dah lama tak update entry ,
yang entry gambo2 google tu acacah je . kekonon nak 'update hari-hari' padahal wat autopublish
(buruk perangai kan ?) ~.~

maklumlah , ambo nie sapo lh kn ? manado laptop eh nak update hari-hari .
menanti cikgu hotsetapp CN balik , baruuu lah dapat online
tu pun kena kira beberapa faktor dll lg
contohnya,
 1- line internet (kalau ok , jalannn .. kalau tak , krik krikk ler)
 2- mastermind a.k.a irfan (kalau dia x hacked laptop idaman smua nie , ye boleh go on)
 3- mood ( nie pun isu penting nie masa takdak laptop depan mata , kemain mencurah-curah idea dlm kpala nk buat entry apa sampai dh lencun kepala dgn idea2 tu [kononnya] , tapi bila dh laptop dpn mata langsung blank. )
 4- kekangan (kalau xde yang tetiba iri hati sy dpn laptop ,
takpun time tetiba idea menjengah [n hampir-hampir nak melimpah] , tuan pnya lappy tgh khusyuk dgn kohoje nyerr [x smpai lak hati yg lembut nie nak spoil kn] ,
takpun tetiba dtg laa mengada nak buat benda lain [padahal cikgu dah bg izin time tu] )

ok , banyak 'pihak' yg bersalah secara langsung @ tak langsung
tapi lebih 70% salah sy lahhh hehe

banyak nau lak alasan dia .
ngaku jelaa hang tu yang malas !  herrrr

so , disebabkan kemalasan yang tahap nak bg mkn kaki nie sy nak mintakkk maap laa banyak-banyak kalau x reply comment ker , followback ker n etcetra , etcetra

sekarang nie tengah operasi-nak-beli-laptop-merah
(perlu ker mention ? ahaha)
tapii , memang tengah berkobar-kobar nie sebab (InsyaAllah) kalau dah dapat beli nak lebih 'serious' dgn dunia p'blog'an nie aicewahh

doakan lah cik zaty nie a.k.a Cik Konah Gojes nie berjaya capai impian 'jangka pendek' dia
semoga lepaih tu , dpt laa minah gedik tu 'aktif' dalam blog   :) :)
Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
March 20, 2015 at 1:36 AM ×

eeemmrrrr.....ok jer..hehheheh

Reply
avatar
March 20, 2015 at 1:38 AM ×

eeemmrrrr.....ok jer..hehheheh

Reply
avatar