L'AROME : Serum Ajaib !

L'AROME : Serum Ajaib !

Pernah tak korang dengar produk terlajak larissss jenama L'AROME? 
L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum adalah serum ajaib yang dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam! Ia sekaligus dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut andaL'arome Apple Stem Cell Slimming Serum diformulasi khusus untuk :

LEMAK : Pembakaran lemak berlaku sangat sangat pantas ! korang just perlu sapu serum di kawasan yang bermasalah seperti perut, bawah lengan dan paha. Ia akan kekal di lapisan kulit luar dan dalam sebab ia mudah meresap. Pembakaran lemak berlaku setiap kali korang makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum. Mudah kan??

SELULIT : Perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu jika anda sapu dengan konsisten. 

LANGSING : Perubahan yang amat ketara dalam 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang bermasalah. 

STRETCH MARKS : Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di samping menghilangkan stretch marks. Best kan?

Cara penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum. 

Sapukan 2 kali sehari siang dan malam (selepas mandi) pada bahagian bermasalah. Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik. Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan. 
Note : JANGAN letak terlalu banyak sebab takut panas.

nie dya testimoni yg dh berjaya , siyes ohsem kn? ^.^


so, what u waiting for?
(acece, speaking pulopp) 

Jom cepat-cepat sms/whatsapp my sis, MIZA (0173687028) atau PM di facebook Mizah Talib



Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
September 26, 2014 at 8:38 PM ×

Anda di tag : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

hehe

Reply
avatar
October 22, 2014 at 8:29 AM ×

amboi testimoni dia... seluar 10 tahun dulu boleh pakai balik...betul2 bagus ni.... :D

Reply
avatar
Izzati Talib
admin
October 22, 2014 at 11:46 PM ×

haha , nmpk cm over kn ? tp mmg betul ..
wasep je my sis if nk tnya apa2 ^.^

Reply
avatar