Sorry morry :’(

Assalamualaikum,

entry kali nie awok janji x pnjang melebar
J
awok nie sebenarnya nak mintak maaf dekat semua kalau2 awok nie reply ker, follow ker , apa2 ker , lambat ..
siyes , sori sesangat .. 


mcm yg saya penah ckp sbelum nie , awok nie berangan je nak ada blog sendiri .. tapi , apa buleh buat ? internet ‘laju’ sgt ! 
kengkadang buffering nyer smpai b’jam2 .. 
tu kira lg ok laa .. ada smpai x boleh conncet tenet lgsung .. 

ok , sori lg sebab buang masa korang citer bnda x pnting nie .. awok just nak mintak maaf je ..


kbye tataa 
Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
October 22, 2014 at 8:38 AM ×

ok je....jangan risau lah... :D

Reply
avatar
Izzati Talib
admin
October 22, 2014 at 11:44 PM ×

yelaa .. takut org slh fhm .. kite nie dh la baru2 je lg hehe :P

Reply
avatar